Toyota s štirimi novostmi na salonu v Ženevi

Sobota, 02 Februar 2013

Toyota uresničuje svojo vizijo ustvarjanja vedno boljših avtomobilov - od primata v izdelavi hibridov, preko nagrajenih športnih avtomobilov, uvedbe 4. generacije RAV4 -  pionirja med SUV-ji, pa vse do vrhunca prihodnje urbane mobilnosti.

Koncept Toyota FT-86 Open
Koncept Toyota FT-86 Open je vznemirljiva različica opevanega in nagrajenega športnega kupeja GT86. Ustvarjen je zato, da zbuja pozornost, obenem pa predstavlja zgled sodobnih inženirskih rešitev za tovrstna vozila. Koncept Toyota FT-86 Open bo pokazal kako je užitek v vožnji mogoče dvigniti na višjo reven.

Toyota i- Road
Toyota i- Road je kompaktno in zabavno vozilo brez emisij CO2. Gre za koncept osebne mobilnosti, ki omogoča moderen način prevoza ene ali dveh oseb v urbanih okoljih.

Toyota auris touring sport
Po prvi predstavitvi v Parizu sedaj Toyota model Auris Touring Sport predstavlja Evropi in svetu, s končnimi specifikacijami, merami in zmogljivostmi. Dinamično obliko združuje prostornostjo in praktičnostjo, hkrati pa s svojo hibridno različico predstavlja pomembno novost na trgu. Premiera novega aurisa touring sport bo popestrena z oblikovalsko študijo Auris Touring Sport ‘'Black’'.

RAV4
Četrta generacija toyote RAV4 se bo Evropi prvič predstavila v Ženevi. Novi RAV 4 nadaljuje sloves pionirja SUV-jev, hkrati pa s povečano prostornostjo in udobjem nagovarja širši krog kupcev.  Novi RAV4 prinaša bolj dinamično in ostro obliko, izpopolnjeno kvaliteto, zanimivo in premišljeno notranjost, večjo učinkovitost ter številne izboljšave motorjev in pogonov. Premiera novega RAV4 bo podprta z dvema študijama - RAV4 'Premium' in RAV4 'Avantura'.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper