„Originalno vzdrževanje Ferrari“

Sreda, 30 Marec 2011
Obveščamo vas, da je Ferrari uvedel sedemletni načrt brezplačnega programiranega servisnega vzdrževanja „Originalno vzdrževanje Ferrari“ (Ferrari Genuine Maintenance) za vozila Ferrari California in 458 Italia. Program brezplačnega programiranega servisnega vzdrževanja bo za vsa nova naročila modelov Ferrari California in 458 Italia veljal od 15. marca 2011 dalje  brez spremembe cene vozila.



Tudi s to poslovno potezo Ferrari prevzema vodilno vlogo v tej gospodarski panogi. S to pobudo zagotavlja kupcem svojih vozil dodatno brezplačno servisiranje tudi po izteku garancijske dobe.

S programom 7 letnega brezplačnega programiranega vzdrževanja bodo lastniki pogosteje obiskovali servis in tako ne podaljševali intervalov med servisi, saj je ta pripravljen po načelu enega vzdrževalnega servisa vozila na leto. To je lahko glede na prevožene kilometre letni pregled ali pregled na podlagi prevoženih kilometrov. Izjema so vozila, ki na leto prevozijo več kakor 20.000 km ali 12.500 milj in imajo pravico do več kakor enega servisa na leto, da se izpolnijo zahteve po vzdrževanju glede na prevožene kilometre.

S tem privlačnim namenskim programom se hkrati ohranja umeščenost znamke in edinstvenost proizvoda. S programom sedemletnega brezplačnega programiranega servisnega vzdrževanja se bo dodatno ohranjala vrednost vozila in splošna kondicija vozila, povečalo pa se bo tudi zadovoljstvo kupcev ter tako tudi zvestoba. Z brezplačnimi servisi programiranega sedemletnega vzdrževanja pa se bodo v pooblaščeno servisno mrežo vrnili tudi tisti kupci vozil, ki kupijo vozilo izven mreže pooblaščenih prodajalcev, saj bo garancija pripadala avtomobilu, ne kupcu.