Goodyear Dunlop v Ženevi z novimi tehnologijami

Sobota, 02 Marec 2013

Ženevski mednarodni avtomobilski sejem (7. do 17. marec 2013) je tik pred vrati. Goodyear Dunlop bo tudi letos ponovno razstavljal svoje najnovejše tehnološke dosežke, in sicer na razstavnem prostoru 2056 v Hali 2.

Letošnja rdeča nit avtomobilskega sejma bo novo evropsko označevanje za pnevmatike. Goodyear bo svojo predstavitev dodatno popestril s 'predogledom' nove letne pnevmatike EfficientGrip Performance, ki se bo na oznaki ponašala z visoko ocenjenimi razredi in bo v naslednjih letih med letnimi pnevmatikami zasedala pomemben položaj na trgu.

Osredotočil se bo tudi na nekaj najpomembnejših nedavnih dosežkov na EU oznaki in oznanil svojo vizijo glede prihodnosti tehnologije avtoplaščev v luči nove zakonodaje o označevanju. Ponovno bo predstavil svojo večkrat nagrajeno tehnologijo Air Maintenance Technology.

Kot letošnjo novost v duhu alternativnih goriv in njihovega izkoristka bo Dunlop prikazal tehnološke dosežke v povezavi s pnevmatikami, ki jih je razvil za Green GT, dirkalnik na vodikov pogon, ki bo svoj ognjeni krst doživel na letošnji dirki 24 ur Le Mansa v Franciji.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper