Ilka Štuhec se je iz Brezna odpeljala z novim avtomobilom

Sreda, 22 Februar 2017

Ilka Štuhec, svetovna prvakinja v smuku, je skupaj z ekipo obiskala večletnega najboljšega prodajalca Fordovih vozil, Avtomarket Rebernik v Breznu, in spregovorila o dogodkih v St. Moritzu. Ob tej priložnosti je Avtomarket Rebernik Ilki v uporabo podaril forda S-Maxa.

Peter Rebernik, direktor podjetja Avtomarket Rebernik, predaja Ilki Štuhec ključe novega forda S-maxa 

Marjana in Peter Rebernik, lastnika podjetja Avtomarket Rebernik, ki že več kot dvajset let zelo uspešno vodita prodajo Fordovih vozil, sta se tudi zaradi dobrega sodelovanja v preteklosti z ekipo, odločila podpreti izjemen športni talent Ilke Štuhec in ji olajšati vsakodnevne poti s sponzorskim vozilom Ford S-MAX Titanium 2.0 TDCi. Kreativna ekipa Ilke Štuhec je poskrbela za vpadljivo, prepoznavno grafično podobo vozila, katerega boste v prihodnje zagotovo veliko srečevali po Sloveniji in v tujini.

»Ilko in njeno mamo dobro poznamo že vrsto let, saj nas je veselje do smučanja družilo tudi na osebni ravni. Ker se zavedamo, da je pot vrhunskega športnika težka, polna izzivov in pri Ilki poplačana z vrhunskimi dosežki, smo se odločili, da še dodatno poskrbimo za varnost in udobje ekipe z najnovejšim fordom S-maxom. Prepričan sem, da nas bo Ilka še naprej razveseljevala s svojo pozitivno naravnanostjo in novimi vrhunskimi dosežki. Pri premagovanju prihodnjih izzivov ji ekipa Avtomarket Rebernik želi vso srečo,« je dodal Peter Rebernik, direktor podjetja Avtomarket Rebernik.

Peter Rebernik, Ilka Štuhec in Marjana Rebernik pred sponzorskim fordom S-maxom

Na novinarska vprašanja sta odgovorili tudi njena mama, trenerka in serviserka Darja Črnko ter kineziologinja Anja Šešum. Ilka se bo s svojo ekipo kmalu podala na pot za novimi uspehi, kmalu namreč sledijo nove tekme svetovnega pokala.

Podrobneje o Ilkini tiskovni konferenci: Zlata Ilka Štuhec novim uspehom naproti

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper