Honda nas pelje v čisto Slovenijo

Sreda, 21 April 2010

V soboto 17. aprila je bil poseben dan tudi za Hondo Slovenija saj je s pomočjo vse trgovske mreže igrala pomembno vlogo za lepšo in čistejšo Slovenijo.

Pod geslom »Honda nas pelje v čisto Slovenijo« smo se v soboto zjutraj zbrali vsi Hondaši na zbirnem mestu v Ivančni Gorici, kjer smo z  prostovoljnim gasilskim društvom organizirali čistilni dan, ki pa je bil ne samo delaven ampak tudi zabaven in poln presenečenj.

Prvi del je potekal v čiščenju divjih odlagališč, ki jih kar ni in ni zmanjkalo. S pomočjo lokalnih prebivalcev in mladine pa smo počasi le prevzemali nadzor in očistili vsa večja odlagališča v smeri Polževega. Vseh smeti in odpadkov se je nabralo zares veliko, katere pa so v nadaljevanju sproti odvažali na zbirna mesta oziroma deponije.

Drugi del je minil predvsem v druženju z lokalnimi prebivalci, ki so nam pripravili zares lepo in toplo dobrodošlico, saj so nas že ob prihodu čakale domače dobrote in prijaznost, ki je ne srečaš vsak dan. Seveda nas je presenetil tudi obisk zmagovalcev EME ansambel Roka Žlindre, ki je poskrbel za dodatno zabavo in druženje.

Ker je po zaključku prevladovalo zelo dobro mnenje o sodelovanju in srečanju se že dogovarjamo o možnosti ponovne in tradicionalne čistilne akcije s katero bomo ohranjali zares lepe vezi z lokalnim prebivalstvom Ivančne Gorice ter njihovimi požrtvovalnimi gasilci.

 

AC Mobil