Krimovke v novih avtomobilih Avtohiše Malgaj

Ponedeljek, 16 Maj 2011
V prihodnjih dveh sezonah se bodo rokometašice rokometnega kluba Krim Mercator vozile v sponzorskih avtomobilih Avtohiše Malgaj.



Rokometni klub Krim Mercator in Avtohiša Malgaj sta sklenila sodelovanje za prihajajoči sezoni 2011/12 in 2012/13. Tako je danes v popoldanskih urah, v Avtohiši Malgaj potekala slovesna podelitev ključev Krimovim rokometašicam in predaja avtomobilov. Slavnostna podelitev se je pričela z nagovorom generalnega direktorja Avtohiše Malgaj, gospoda Andreja Malgaja, ki je izrazil veliko veselje ob sklenitvi sodelovanja ter dekletom zaželel v prihajajoči sezoni srečo tako na parketu kakor pri vožnji v novih avtomobilih.



Sledila je zahvala s strani prokuristke rokometnega kluba Krim Mercator, magistre Tanje Polajnar, ki je poudarila, da je sklenjeno sodelovanje znak dobrega dela kluba ter izrednega posluha za šport s strani vodstva Avtohiše Malgaj. Po uvodnih besedah obeh predstavnikov, je sledil še osrednji del dogodka. Izvršni direktor Avtohiše Malgaj, gospod Iztok Podobnik je Krimovim rokometašicam svečano podelil ključe avtomobilov znamk Nissan, Renault in Mini.



Dekleta niso skrivala navdušenja ob pogledih na nove jeklene konjičke in nestrpnosti ob pričakovanju prve vožnje. Polne zanosa so se skupaj z vodstvom kluba, predstavniki Avtohiše Malgaj in podjetja Nissan usedle v avtomobile ter se v koloni  skozi mesto odpeljale v dvorano na Galjevici, ki je bila vrsto let domovanje Krimovih rokometašic.