Masters of dirt prihajajo v Ljubljano

Ponedeljek, 14 Februar 2011
V Ljubljani boste 17. 3. 2011 ob 20.00 lahko končno videli največji freestyle show dvo in štiri kolesnikov kar jih je v Evropi! V dvorano Stožice prihajajo največji, najslavnejši, najboljši in najbolj 'umazani' – Masters Of Dirt!



Zadržite sapo in se pripravite na ekstremno dozo adrenalina. V Masters Of Dirt so najboljši predstavniki FMX in 50's ter BMX & MTB kategorij. Slovijo po temu, da jih v izvirnosti, norosti in pogumu ne premaga nihče. Obetajo se vrhunski motoristični lupingi kar 10 metrov v zraku, skoki dolgi tudi 23 metrov, vzvratni skoki, in mnogi drugi spektakularni triki! Izvajajo jih svetovno znani adrenalinski odvisneži, ki vsakič upajo, da bodo varno pristali na tleh. Po 12 letih je Masters Of Dirt postal največji »freestyle« motoristični spektakel v Evropi, ki ga poznajo po vsem svetu! Predstavili se bodo najbolj pogumni in najboljši motoristi ter kolesarji iz Evrope, ZDA in Azije v najbolj vratolomni vožnji in trikih, kar ste jih videli! Masters Of Dirt je edinstveni dogodek, ki ga ne smete zamuditi, saj so v njem združeni najbolj nevarni elementi ekstremnih visokooktanskih in kolesarskih »freeride« disciplin! V kombinaciji »freestyle« motokrosa (FMX), BMX, malih motorjev in štirikolesnikov, izvajajo pa jih najboljši vozniki iz vsega sveta! Po nastopih v ZDA, v Aziji, po številnih mestih po Evropi – kdaj končno prvič tudi pri nas!

Naštejmo le nekaj imen, ki nastopajo v ekipi  Masters Of Dirt: en najboljših »freeriderjev« na svetu Mike Mason, prvak v slogih 50's in BMX Travis Hart, začetnik MX in FMX tehnik Mike Jones, pravi mojster showa Ronnie Renner, največji talent v Evropi Chris Brock, najbolj karizmatičen »freelancer« Busty Wolter, Charles Pages, zmagovalec številnih prvenstev Alvaro Dal Fara, legenda francoske BMX scene Olivier Durieux ter Justin Hoyer, Adam Jones, Robbie Maddison, Alastair Sayer, Remi Bizouard, Dustin Miller, Thomas Pages, Jon Guetter, Luke Smith, Yacine Eloudjedi, Nicholas Bertier, Alex Dropsy, Tj Ellis, Max Bimar, brata Musso, in mnogi drugi.

Za motoriste bo organizirano posebno, varovano parkirišče!

VEČ NA:

www.mastersofdirt.com