Mazda ima novi prodajno-servisni center v Mariboru

Petek, 03 Oktober 2014

Podjetje Avtohiša Ferk d.o.o. je odprlo v Mariboru, na Ptujski cesti 149, nov prodajno servisni center za vozila Mazda, ki stranke in ljubitelje znamke pričakuje s celovito prodajno in servisno ponudbo. Obiskovalce pričakuje skupaj cca 700 m² na novo urejenih površin, od katerih je za prodajni salon namenjenih 240 m².

Mazda Motor Slovenija se je odločila okrepiti svojo prisotnost na območju Maribora in okolice, ki po obsegu prodaje predstavlja kar petino celotnega slovenskega trga. Sogovornika je Mazda našla v
Avtohiši Ferk, ki s svojim profesionalnim pristopom in dosedanjim delom dokazuje, da je pravi partner za znamko Mazda. Podjetje Avtohiša Ferk d.o.o. je družinsko podjetje z 20 zaposlenimi in dolgoletno avtomobilistično tradicijo. V podjetju, ki se je razvilo iz obrtne delavnice sedaj deluje že druga generacija.

Direktor Mazde Motor Slovenija, Aleš Marguč je poudaril pomen novega Mazdinega prodajno servisnega centra v Mariboru: »Za znamko Mazda je otvoritev prodajno servisnega centra Ferk v Mariboru ključnega pomena, saj je to po velikosti drugo največje področje v Sloveniji. S Štajerske izvira velik odstotek naših kupcev in na tem območju beležimo tudi največ naših zvestih strank. Zato se iskreno veselimo novega poslovnega partnerja, verjamemo vanj in mu želimo uspešen začetek sodelovanja z znamko Mazda«.

Prokuristka podjetja Avtohiša Ferk, Majda Ferk pa je dodala: »Za blagovno znamko Mazda smo se odločili, ker smo prepoznali priložnost in izziv, da kupcem iz Maribora in okolice ponudimo dokazano kakovostne in tehnološko izjemno dovršene avtomobile ter z njimi povezane storitve. Verjamemo v znamko Mazda in našo skupno rast z znamko, ki jo bomo s ponosom zastopali. Naša glavna prioriteta je skrb za stranke in njihovo zadovoljstvo, saj se zavedamo, da je le-to ključ do uspeha«.

Dejavnost prodajno-servisnega centra obsega prodajo novih vozil znamke Mazda, prodajo rabljenih vozil vseh znamk, prodajo dodatne opreme in originalnih Mazdinih rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo. Strankam je ob nakupu novega ali rabljenega avtomobila na voljo financiranje s produkti Mazda Kredit & Leasing.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper