Mazda ima svojo televizijo

Sobota, 10 Oktober 2009

Po uspešni prenovi strežnika z video vsebinami za medije so le-te odslej na spletu na voljo tudi Mazdinim kupcem. Videi prikazujejo vsa Mazdina vozila in obsegajo tako kratke posnetke vožnje kot tudi obsežnejše produktne filme s podrobnejšimi razlagami Mazdinih inženirjev o posameznih avtomobilih. Vsebine novega portala zaokrožajo intervjuji z Mazdinimi vodilnimi predstavniki, oblikovalci in razvojnimi inženirji. Na 'Best of YouTube™' bo Mazda stalno spremljala zanimive vsebine o svoji znamki in jih nudila tudi na svojem portalu.

Obiskovalci spletne strani si uvodoma lahko preberejo kratke opise vsebin posameznih videov. Glede na hitrost internetne povezave je možno poljubno izbirati med nizko, visoko in najvišjo kakovostjo videov. Za ažurno obveščanje o Mazdinih novostih poleg tega skrbi kanal RSS. Obiskovalci omenjenega portala se lahko naročijo tudi na spletne video vsebine (podcast), kar omogoča spremljanje video posnetkov prek iTunes na iPhone-ih in iPod-ih. Po želji lahko uporabniki video posnetke integrirajo tudi na lastne spletne strani ali pa jih posredujejo prijateljem.

Mazdin video portal je na voljo v angleškem, nemškem, španskem, italijanskem in francoskem jeziku.  Nahaja se na spletni strani www.mazdaeurope.tv.

 

MMS