Na voljo posebna Takumi serija mazde3, mazde5 in mazde6

Četrtek, 06 September 2012

Jeseni prihajajo v Mazdine prodajne salone posebne serije bogato opremljenih modelov Mazda3, Mazda5 in Mazda6 Takumi. Na Japonskem vrhunske rokodelce, ki izdelujejo najboljše meče, imenujejo Takumi. V kombinaciji s posebno serijo mazde3, mazde5 in mazde6 izraz Takumi prinaša ekskluziven in bogat paket serijske opreme.


 
Mazda6 Takumi
Mazda6 Takumi nudi velik prihranek 7.200 € za omejeno količino vozil in je na voljo v petvratni in karavanski različici. Temelji na modelu TE, z 2,0 bencinskim ali 2,2 dizelskim motorjem. Posebni paket opreme nudi delno oblazinjenje sedežev v usnju, Bluetooth, športno masko hladilnika, zatemnjena zadnja stekla, parkirne senzorje spredaj in zadaj, okrasne dele armaturne plošče v kombinaciji kroma in klavirsko črne barve, navigacijski sistem Mazda-TomTom, zaslon na dotik in USB&AUX vhoda. Paket Takumi je možno nadgraditi v Takumi Xenon paket, ki dodatno vključuje še aktivne biksenonske žaromete (AFS) in sistemom za nadzor dogajanja za vozilom (RVM). Mazda6 Takumi je na voljo v enajstih barvah.
 
Mazda3 Takumi
Mazda3 Sport Takumi je na voljo v kombilimuzinski različici, z 1,6-litrskim bencinskim motorjem in temelji na opremi TE. Paket Takumi dodaja 17-palčna lita platišča, meglenke, tempomat, zatemnjena zadnja stekla ter navigacijski sistem Mazda-TomTom in Bluetooth. Športni paket ponuja atraktiven videz maske hladilnika, strešni spojler, športna sprednja sedeža ter športno osvetlitev merilnikov in notranjih kljuk na vratih. Mazda3 Takumi je dobavljiva v 9 različnih barvah. Do konca meseca novembra, oziroma do razprodaje zalog, omogoča prihranek 4.950 €.

Mazda5 Takumi
Mazda5 Takumi je v ponudbi od 23.040 € naprej, z bencinskima motorjema 1.8 in 2,0 ter z dizelskim motorjem 1,6. Paket Takumi tudi v mazdi5 vsebuje navigacijski sistem Mazda-TomTom z zaslonom na dotik in notranje dekoracije v kombinaciji kroma in klavirsko črne barve. Na zunaj mazda5 Takumi pritegne poglede s temno srebrnimi 16-palčnimi litimi platišči, športnim videzom maske hladilnika ter strešnim spojlerjem. Mazda5 Takumi je na voljo v osmih barvah, do razprodaje zalog pa je na voljo z do 2.500 € prihranka.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper