Naslov prvaka centralno evropske cone za Roka Turka in Martino Nartnik

Torek, 13 December 2016

Na regionalnem športnem kongresu mednarodne avtomobilistične zveze FIA, v Bratislavi, so v prijetnem vzdušju na gala prireditvi podelili pokale najboljšim v letošnji sezoni prvenstva centralno evropske cone. Za osvojen naslov prvaka v rallyju med dirkalniki na sprednji pogon sta pokale prejela Rok Turk in Martina Nartnik, ki sta z dirkalnikom Peugeot 208 R2, ekipe OPV Racing Cars, osvojila 1. mesto.

Za uspešno sezono in osvojen naslov prvaka jima je čestital tudi predsednik mednarodne avtomobilistične zveze FIA, Jean Todt, obenem pa je Martina prejela tudi pokal za 3. mesto v skupni razvrstitvi rallyja med ženskami.

Podelitev na Slovaškem je bila še pika na i več kot uspešni sezoni tako v centralno evropski coni kot tudi v državnem prvenstvu, kjer sta Rok in Martina navduševala gledalce na hitrostnih preizkušnjah in osvajala najvišja mesta na zmagovalnih odrih. Vse osvojene lovorike so le še dodatna spodbuda pri kovanju načrtov pred naslednjo sezono, v kateri izzivov tako za Roka kot za celotno ekipo ne bo manjkalo.

Po sporočilu za javnost povzel: Tomaž Pezdirec
Foto: Uroš Modlic