Nobelovi nagrajenci za mir se vozijo z mazdami 6 in CX-5

Ponedeljek, 21 Oktober 2013

Danes se je v Varšavi pričel 13. Svetovni vrh Nobelovih nagrajencev za mir. Prejemniki Nobelovih nagrad in predstavniki svetovnih organizacij za mir se bodo prevažali z novimi Mazdinimi vozili, saj je Mazda Motor Europe ekskluzivni avtomobilski partner dogodka. Organizatorji imajo na voljo 50 avtomobilov Mazda CX-5 in Mazda6.

Predsednik in izvršni direktor Mazda Motor Europe, Jeff Guyton, je ob dogodku zadovoljno komentiral, da je Mazdi v čast, da lahko ponudi svoje najnovejše avtomobile, ki se ponašajo z naprednimi Skyactiv tehnologijami, na razpolago izjemnim ljudem, s katerimi si Mazda deli načelo, izboljševanja sveta in preseganja konvencionalnosti. Mazda namreč v iskanu naprednih rešitev pogosto išče zglede izven ustaljenih razmišljanj, kar gotovo počnejo tudi Nobelovi nagrajenci.

Poleg vozil, ki so na voljo za svetovni mirovni dogodek, bo Mazda sodelovala tudi na dogodku Civic Academy, v organizaciji Inštituta Lecha Walese. Dogodek naj bi navdihoval bodoče svetovne voditelje in jih vodil v pozitivno smer s sloganom “Vodenje z zgledom”. Mazdin predsednik Jeff Guyton in Wojciech Halarewicz, vodja komunikacij, bosta predstavila sodobne načine za promocijo.

Aleksander Praper