Novi vodja PR pri Mazdi Motor Europe

Sobota, 22 Avgust 2009

Torbjörn Lundgren bo s 1. septembrom 2009 prevzel funkcijo vodje produktnega komuniciranja oddelka za odnose z javnostmi pri Mazdi Motor Europe.  

48-letni Lundgren trenutno opravlja delo direktorja odnosov z javnostmi pri podjetju Olle Olsson Bolagen AB v švedski Uppsali, kjer je bil v zadnjih devetih letih zadolžen za notranje in zunanje odnose z javnostmi za znamke Mazda, Suzuki, Fiat, Alfa Romeo in Isuzu. Pred tem je deloval na področju odnosov z javnostmi pri Volvu za švedsko in britansko touring-car prvenstvo. 10 let je bil tudi podpredsednik in novinar pri eni najpomembnejših švedskih avtomobilističnih publikacij, Bilsport Magazine.

»Zelo nas veseli, da lahko Torbjörna pozdravimo v našem timu,« meni Franz Danner, podpredsednik za odnose z javnostmi pri Mazdi Motor Europe. »Združuje redko kombinacijo avtomobilističnega novinarja in vodje odnosov z javnostmi za področje avtomobilizma, ki pozna obe strani medijskega področja. Pomembno bo pripomogel k celotnosti in vodenju oddelka za produktno komuniciranje,« še dodaja Danner.

Lundgren ima univerzitetno diplomo s področja novinarstva univerze Journalisthögskolan v Göteborgu in tekoče obvlada angleški, nemški in francoski jezik. Je poročen in ima dva otroka.

 

MMS

.