OMV Slovenija bo Anini zvezdici podaril tri tone hrane

Četrtek, 04 Februar 2016

OMV Slovenija ob drugem rojstnem dnevu Kluba zvestobe OMV Smile & Drive nadaljuje s svojimi dobrodelnimi aktivnostmi. Ob tem jubileju bo Anini zvezdici podaril 300 tisoč točk zvestobe – skoraj toliko članov mu je namreč v zadnjih dveh letih izkazalo zaupanje. Ustanoviteljica fundacije Ana Lukner pa bo točke pretvorila v približno tri tone osnovnih živil za socialno ogrožene družine.

OMV Slovenija članom Kluba zvestobe OMV Smile & Drive ob tem ponuja priložnost, da prispevajo svoj delež za pomoč družinam in otrokom v stiski. Kot posebnost kluba zvestobe zdaj svojim članom omogoča, da do konca februarja zbrane točke zvestobe podarijo tistim, ki živijo v pomanjkanju, in tako doprinesejo k večji količini zbrane hrane. Člani lahko svoje točke donirajo prek spleta ali osebno na bencinskem servisu OMV ter tako prispevajo k številnim hvaležnim nasmehom. Fundacija Anina zvezdica bo marca vse zbrane točke unovčila za hrano ter poskrbela za potrebno logistiko in pripravo paketov.

OMV Slovenija in Anina zvezdica sta v sklopu podobnega sodelovanja pred letom dni s svojo dobrodelnostjo in materialno pomočjo že razveselila številne slovenske družine. Takrat je OMV doniral 240.000 točk zvestobe, ki jih je fundacija unovčila za 2,5 tone osnovnih živil.

Omenjen klub zvestobe je OMV Slovenija ustanovili z namenom, da bi gostom ob vsakem postanku na bencinskih servisih ponudil še več, se jim tako zahvalil za obisk ter jim zagotovili kakovostne in cenovno ugodne rešitve. Članstvo v omenjenem klubu namreč skoraj 300.000 Slovencem prinaša številne ugodnosti ob vsakem obisku na enem izmed 106 bencinskih servisih.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper