Prenovljeni Mazdin prodajno servisni salon v Ljubljani

Ponedeljek, 16 November 2009

V četrtek, 5. novembra 2009, je bilo v Ljubljani nadvse slavnostno. Na Celovški cesti 182 je vrata odprl popolnoma prenovljeni Mazdin prodajno servisni center A-Cosmos.

Podjetje A-Cosmos je na Celovški cesti 182 v Ljubljani odprlo popolnoma prenovljen prodajno servisni center Mazdinih vozil, ki sedaj obsega 1000 kvadratnih metrov uporabnih površin. Temeljita prenova prodajnega salona in kleparsko ličarske delavnice je bila izvedena po najnovejših okoljevarstvenih standardih. Prenovljeni prostori odslej nudijo 8 do 9 razstavnih mest za avtomobile in omogočajo sodobnejšo tehnologijo v servisnem delu. Podjetje A-Cosmos Mazdine prodajno servisne storitve sicer nudi na dveh lokacijah – na Celovški cesti 182 in enoti v Avto centru BTC – in zaposluje skupno 60 strokovnih delavcev.

Ob slavnostni otvoritvi je predsednik uprave podjetja A- Cosmos Jože Šolar izrazil veliko veselje, saj prenova in širitev Mazdinega centra omogočata še kakovostnejše prodajno servisne storitve, ki so v skladu z normativi Mazdine korporacije. Nove Mazdine prostore je uradno odprl Jerome de Haan, Mazdin regionalni direktor za srednjo in jugovzhodno Evropo, ki je ob tem povedal, da Mazda podpira tovrstne projekte za doseganje odličnih storitev in večjega zadovoljstva kupcev. Pohvalil je prenovljene prodajno servisne kapacitete, ki so povsem v skladu z Mazdino filozofijo trajnostnega razvoja in zagotavljanja zadovoljstva Zoom-Zoom.

A-Cosmos je kljub temeljiti prenovi in širitvi prodajno servisnih površin uspešno zaključil lansko poslovno leto. Dostopnost lokacije, strokovno osebje, kakovostne prodajne in servisne storitve zagotavljajo celovito zadovoljevanje potreb kupcev in omogočajo doseganje dobrih prodajnih rezultatov. V letošnjem letu načrtujejo prodajo 430 novih Mazdinih vozil, od katerih bo največji delež zavzela tradicionalno najbolje prodajana Mazda2.

 

MMS