Prva pomoč za avtomobile se vrača

Torek, 14 April 2015

V tretji sezoni oddaje Prva pomoč za avtomobile nas na National Geographic Channel čakajo nove zgodbe in še več atraktivnih avtomobilov, ki potrebujejo obnovo. O zanimivosti oddaje govori podatek, da je v Veliki Britaniji prva epizoda tretje serije, ki se je začela 6. aprila, dosegla najboljšo gledanost na lestvici top pet izobraževalnih satelitskih programov! Pri nas bo premiera oddaje v ponedeljek, 20. aprila ob 21.55 uri.


Serija je namenjena navdušencem nad avtomobili, ki obožujejo predvsem rekonstrukcijo starih avtomobilov v popolnoma nove jeklene lepotce. Prva pomoč za avtomobile je serija, ki je posebna tudi v tem smislu, da vsebuje močno humanitarno noto, saj vsi konjički, ki jih v seriji restavrirajo, pripradajo lastnikom, ki si sami ne morajo privoščiti popravila.

Gostitelj oddaje Britanec Tim Shaw je v seriji združil moči z mojstrom mehanike Fuzzom Townshendom, da skupaj rešujeta zarjavele klasične avtomobile iz njihovih garažnih zaporov.


 
Vzemite dragocen avto, ki je videl že boljše čase, dodajte lastnika, ki potrebuje pomoč, skrivoma odpeljite avto v dobro opremljeno delavnico, se tri tedne utapljajte v mazivu, delu in znanju, potem pa nič hudega slutečemu lastniku postrezite obilno porcijo presenečenja. Vse to v seriji Prva pomoč za avtomobile!
 

Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič