Ptuj bogatejši za nov bencinski servis OMV

Aleksander Praper Ponedeljek, 10 September 2018

Na Ormoški cesti na Ptuju so uradno odprli povsem nov bencinski servis OMV, ki poleg polne ponudbe goriv vsebuje tudi gostinsko ponudbo VIVA. Ob otvoritvi je OMV Slovenija Bolnišnici Ptuj doniral 3000 €. Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji zdaj šteje 107 servisov.

Nov bencinski servis, ki se nahaja na uvozu na Puhov most, je namenjen tako osebnim kot tovornim vozilom, za katere je skupno na voljo pet točilnih mest. V svoji ponudbi gostom omogoča nakup goriva OMV-ju lastne blagovne znamke MaxxMotion, in sicer premium 100-oktansko  gorivo MaxxMotion 100 plus ter visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Poleg tega nov ptujski bencinski servis ponuja tudi avtoplin LPG in tekočino AdBlue za tovorni promet. S ponudbo VIVA OMV bencinski servis na Ptuju nudi kavne napitke VIVA Cafe s certifikatom pravične trgovine, ki zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere pridelovalcem kave, gostje pa lahko izbirajo tudi sveže pečene pekovske izdelke.

OMV Slovenija je ob otvoritvi bencinskega servisa na Ptuju Splošni bolnišnici Ptuj doniral 3.000 evrov za nakup opreme v urgentnem oddelku. Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, pa je povedala: »Veseli nas, da smo s pomočjo Občine Ptuj uspeli odpreti popolnoma nov bencinski servis, opremljen po najvišjih standardih. Z visokokakovostnimi gorivi želimo voznikom omogočiti uspešno skrb za njihova vozila, obenem pa jim z VIVA ponudbo pričarati domačnost in udobje. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za profesionalno opravljeno delo tako Občini Ptuj kot vsem ostalim, ki so sodelovali in pripomogli k uspešni širitvi naše mreže bencinskih servisov.«

Z novo pridobitvijo na Ptuju je voznikom v Sloveniji na voljo 107 bencinskih servisov OMV, med katerimi se jih 40 ponaša s ponudbo VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper