Roger Federer je podaljšal partnerstvo z Mercedes-Benzom

Nedelja, 18 Februar 2018

36-letni teniški zvezdnik Roger Federer je podaljšal partnerstvo z znamko Mercedes-Benz, s katero je povezan že 10 let. Z 20 zmagami na Grand Slamih, 96 zmagami na teniških turnirjih in skupno kar 302 tednoma na prvem mestu moške teniške lestvice, je Federer oseba, ki dobro zastopa vrednote znamke Mercedes-Benz.

Federer je že od leta 2008 del Mercedes-Benzovih oglaševalskih kampanj. Med njegovimi novejšimi aktivnostmi je bilo tudi sodelovanje pri predstavljanju novega mercedesa X-razreda in predstavljanju novega G-razreda.

 

Roger federer mercedes Benz 2018 02Dr. Jens Thiemer, podpredsednik marketinga za Mercedes-Benz, je podaljšanje sodelovanja pospremil z razlago: »"Roger Federer je izjemen športnik, ki že desetletja zaznamuje tenis in zrcali vrhunsko uspešnost. Kot uspešen vrhunski športnik idealno predstavlja našo blagovno znamko, saj nas združuje strmenje k popolnosti in želja po uspehu. Poleg športa je Federer tudi odlična osebnost in resničen gentleman s srcem. Skrbi za tenis in tudi tiste, ki so manj srečni. Njegovi sledilci ga obožujejo. S svojim pionirskim formatom Laver Cup, je Roger pionir nove sodobnega teniške prireditve in kot Mercedes-Benz, išče inovativne poti.«

Roger Federer: "Ponosen sem na to dolgo sodelovanje z Mercedes-Benzom. Mercedes-Benz je ena najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk in z veseljem nadaljujem to neverjetno partnerstvo ter ostajam del družine Mercedes-Benz za prihodnja leta."

Roger federer mercedes Benz 2018 03

Federer ima v kratkem možnost po petih letih znova postati številka ena moškega tenisa, kar bi pomenilo, da bi bil najstarejši tenis igralec na prvem mestu doslej.


Aleksander Praper