V accordu prevozil milijon milj in dobil nov avto

Petek, 28 Oktober 2011
Ameriška podružnica Honde je podarila povsem nov model Honda Accord vozniku, ki je v svojem accordu, letnik 1990, prevozil milijon milj, oziroma 1.609.344 kilometrov! Joe LoCicero, ki na leto povprečno prevozi 62,500 milj, je za to neverjetno številko porabil 15 let. A to ni tako nenavadno, kot destvo, da je vse kilometre nabral v enem in istem avtomobilu!



Pri okoli 300.000 prevoženih kilometrih s svojim accordom, si je Joe LoCicero pričel natančno beležiti svoje poti in stanje merilnika razdalje. Od takrat je posnel preko 660 fotografij merilnika. Ko so se številke začele približevati okrogli, so lahko ljubitelji hond njegove poti spremljali tudi na spletni strani www.millionmilejoe.com. Joe je s svojim starim accordom na takšen način lepo potrdil Hondin sloves, da izdelujejo zanesljive avtomobile. Kaj je boljša reklama kot realen primer?



23. oktobra so vztrajnemu vozniku mu v domači ulici priredili presenečenje – parada, ki je po ulici pripeljala ogromen števec kilometrov je simbolizirala srečen dogodek – Honda je dostavila ključe povsem novega accorda, s katerim bo Joe LoCicero lahko udobneje nabiral nove kilometre.