V Ljubljani odprli prenovljen bencinski servis OMV VIVA

Aleksander Praper Sreda, 22 Avgust 2018

Sveže prenovljen bencinski servis OMV VIVA na Litijski cesti v Ljubljani ponovno odpira svoja vrata. Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji šteje 107 bencinskih servisov.

Po dobrem mesecu dni prenove vrata ponovno odpira prenovljen bencinski servis OMV VIVA na Litijski cesti v Ljubljani. V svoji ponudbi bo prenovljen bencinski servis gostom ponujal nakup goriv iz družine MaxxMotion in VIVA ponudbo. V notranjosti, ki sovpada z VIVA notranjim dizajnom je mč kupiti kavne napitke VIVA Cafe s certifikatom pravične trgovine, vedno sveže pekovske izdelke in to-go izdelke. Izvajajo pa tudi storitve pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.

V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi na Litijski na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke. S prenovljenim bencinskim servisom na Litijski v Ljubljani je v Sloveniji sedaj na voljo 107 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 40 gostom nudi VIVA ponudbo. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck beninskih servisov brez osebja, namenjenih prevoznikom.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper