Zaposleni na bencinskih servisih OMV imajo nove uniforme

Sreda, 21 Marec 2012

OMV uvaja nove uniforme na bencinskih servisih v vseh državah, kjer je prisoten. Skozi intenzivni razvojni proces, v katerega so bili zaposleni vključeni že od samega začetka, je družba OMV izboljšala kakovost in prilagodila dizajn uniform celostni podobi podjetja ter hkrati zmanjšala stroške bencinskih servisov.


V začetku leta 2011 so nove uniforme preizkusili zaposleni  na  OMV in VIVA servisih, ki so nato svoje izkušnje in predloge posredovali proizvajalcu oblačil, ta pa jih je obravnaval in vključil v novo kolekcijo. Nova delovna oblačila tako ponujajo številne prednosti: izdelana so iz kakovostnih in trajnih materialov, proizvodnja in dobava pa za vse države poteka preko nemške družbe Fashion Brands.

"Želimo, da se vsi naši zaposleni počutijo udobno na svojem delovnem mestu. Zato smo se pri novih delovnih oblačilih osredotočili na visokokakovostne materiale, moderne kroje in enostavne kombinacije. Zahvaliti se želimo zaposlenim ter partnerjem, ki so nas s svojimi konstruktivnimi predlogi podpirali med samim razvojnim procesom," je pojasnil Matej Žgavc, vodja prodaje na bencinskih servisih v Sloveniji.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper