Aston Martin je v videu o DNK znamke zajel 28 vozil vrednih skoraj 77 milijonov!

Ponedeljek, 08 Maj 2017

Aston Martin je ob pomembnem mejniku – nakupu nove proizvodne lokacije - pripravil nevsakdanji video, v katerem prikazuje dediščino znamke in njen genski zapis. Na posnetku, je na novi proizvodni lokaciji Aston Martina predstavljanih 28 prelomnih avtomobilov, v skupni vrednosti skoraj 77 milijonov evrov!

Aston Martinov hiper-avto Vulcan je bil prvi avtomobil, ki se je zapeljal v nekdanje vojaške letalske hangarje v St. Athanu. Slednje je Aston Martin nedavno odkupil od Angleškega Ministrstva za obrambo in jih bo pretvoril v novo hi-tech proizvodno lokacijo. Trije veliki izpraznjeni hangarji so ponudili edinstveno priložnost za snemanje videa, s katerim je Aston Martin obeležil ta pomemben trenutek rasti v 104-letni zgodovini znamke.

V nekoliko humorističnem videu, ki predstavi 28 prelomnih avtomobilov, vrednih preko 65 milijonov funtov (cca. 77 milijonov evrov), nastopajo bolj ali manj redki in tudi širši javnosti neznani modeli, kot so A3 (ne audi ;-) ), DBR1, One-77 in seveda vulcan. Za volani teh avtomobilov »igrali« Matt Becker, Aston Martinov glavni inženir, Darren Turner in Nicki Thiim, Aston Martinova tovarniška dirkača v prvenstvu WEC, na koncu pa je nastopil še Andy Palmer, predsednik in izvršni direktor Aston Martina.

Aleksander Praper