Astra GTC za božično darilo - na Facebooku!

Sreda, 14 December 2011
Pristaši Facebooka bodo doživeli prijetno božično presenečenje. Opel je namreč za uporabnike socialnega omrežja pripravil posebno darilo za božič. Aplikacija »Merry astra GTC« omogoča uporabnikom Facebooka, da svojim prijateljem ponudijo možnost sodelovanja v nagradnem žrebanju za astro GTC.



Nagradna igra poteka tako, da uporabniki mednarodne (www.facebook.com/Opel), oziroma nemške vstopne strani  (www.facebook.com/OpelDE), prijavijo prijatelja s svojega socialnega omrežja za nagradno žrebanje, v katerem jim lahko pripade kompaktni kupe. Čas za to imajo do 26. decembra. Prijatelje nominirajo z elektronskim sporočilom. Če se prijateljica, oziroma prijatelj odloči, da postane prijatelj Oplove strani in se ob tem strinja z uvrstitvijo v nagradno igro, je vse odvisno samo še od sreče. In kaj lahko se zgodi, da bo kmalu po božičnem večeru pred njenim, oziroma njegovim domovanjem, parkirana povsem nova astra GTC. Tovrstno aplikacijo za Facebook je zasnovala dunajska agencija, specializirana za socialna omrežja »vi knallgrau« v sodelovanju z Oplom.

S klesano zunanjostjo, dramatičnimi proporci in ostrimi poudarki je nova opel astra GTC, ki pravkar vozi proti prvim trgom, z emocijami najbolj prežet član astrine družine. V vožnji so vse različice astre GTC deležne izjemno dovršene kombinacije premijskega vpetja prednjih koles HiPerStrut, kar zagotavlja izjemno stabilnost in natančno vodljivost.