Avtomarket Rebernik ponovno Fordov prodajalec leta

Petek, 11 April 2008

V letu 2007 je družba Summit motors Ljubljana izbrala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Slovesna predaja simbolne plakete je potekala včeraj v Summit Centru. Uspešnost posameznega trgovca se je merila na področju prodaje vozil, poprodaje in zadovoljstvu strank.

Tudi za leto 2007 si je to priznanje priboril Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d.o.o. iz Brezna, ki zelo uspešno pokriva Koroško regijo. Svoje temelje je podjetje Avtomarket Rebernik d.o.o. postavilo pred 16 leti, ko so prodali prvi avto in se kmalu nato pridružili blagovni znamki Ford. Nenehni razvoj, poslovna ambicija in uspešnost je družinsko podjetje pripeljalo do odprtja sodobnega avtomobilskega centra v Koroški regiji. Avtomarket Rebernik zagotavlja svojim strankam najvišjo kakovost na področju avtomobilskih storitev.

Sodoben prodajno servisni center, ki svoje storitve nenehno širi je potrditev uspešnosti družbe Avtomarket Rebernik.  Zakonca Rebernik vseskozi z vlaganjem znanja, časa in energije krepita zaupanje strank. Število novih kupcev narašča iz leta v leto, tako da je Avtomarket Rebernik d.o.o. v letu 2007 ponovno potrdil nadpovprečni tržni delež (10.7%) blagovne znamke Ford na svojem prodajnem področju. Ponovno osvojeni naslov izkazuje pravilno zastavljene poslovne smernice in daje zakoncema Rebernik zagon za nove cilje v letu 2008.

 

Summit Motors