Perpetuum Jazzile bodo vozili novega forda galaxya

Sobota, 07 April 2012

Prihajajoče Velikonočne praznike bo znani vokalni skupini Perpetuum Jazzile najbolj popestril prostorni ford galaxy, ki jim je bil včeraj predan v uporabo za eno leto. Glasbeno obarvana podelitev je potekala v Summit centru, kjer je David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, podelil ključe g. Boštjanu Useniku, predsedniku in managerju skupine PJ.


Znano slovensko vokalno skupino Perpetuum Jazzile, ki je zelo uspešna tudi v mednarodnem okolju, bo tako na številnih turnejah in koncertih spremljal najnovejši enoprostorki model Ford Galaxy 2,0 TDCi Ghia, ki je v ta namen spremenil svojo zunanjo preobleko in bo zaradi nalepk Perpetuum Jazzile že od daleč opazen.

Izjava Perpetuum Jazzile:
"V Perpetuum Jazzile smo z velikim veseljem sprejeli povabilo k poslovnemu sodelovanju s strani Fordovega generalnega uvoznika Summit motors. Za nas sponzorski avtomobil Ford Galaxy pomembno pridobitev na področju lastne organizacije. Med drugim bo na voljo našim članom za prihode na koncerte, za prevoz različnih artiklov, ki jih nujno potrebujemo za izvedbo našega koncerta, nenazadnje pa bo zaradi atraktivnega izgleda zelo opazen na slovenskih cestah, kar bo pripomoglo k dodatni prepoznavnosti Forda in naše vokalne skupine. V imenu celotne zasedbe se najlepše zahvaljujemo podjetju Summit motors in upamo na dolgoročno sodelovanje."

Jan Trost, predstavnik za odnose z javnostmi Perpetuum Jazzile


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper