Barviti opel adam v Parizu

Torek, 25 September 2012

Le nekaj dni je še do svetovne premiere novega majhnega modernega Oplovega urbanega avtomobila Adama na “Mondial de l’Automobile” (Pariz, od 29. septembra do 14. oktobra), kjer bodo odkrite vse skrivnosti virtualno neomejenih možnosti individualnih izvedb.


Na Oplovem razstavnem prostoru bo zbirka adamov raznovrstnih barv predstavila različne osebnostne izvedbe in občinstvu omogočila spoznavanje s potencialom individualizacije, vključno s številnimi inovativnimi elementi opreme, ki ga doslej v avtomobilskem svetu še ni bilo. Vsakdo si bo namreč lahko ustvaril le njemu lasten in edinstven avtomobil.

Ob otvoritvi salona bo oznanjena tudi cena adama (za nekatere države), s čemer bo lahko steklo naročanje vozil. Opel namreč želi preveriti, kako bodo kupci uporabili in se prebijali skozi številne možnosti izbire pri snovanju in sestavi adama njihovih sanj. Srečnim izbrancem iz kroga Oplovih uslužbencev je ob tem dana možnost, da bodo med prvimi, ki bodo lahko individualizirali svojega adama.

Katie, marketinška strokovnjakinja odprtega duha si je zaželela izstopajočega in barvitega adama. Zato je izbrala adam slam, med doplačili pa osvetljen zvezdnati strop. Njen kolega Oliver, ki prihaja iz oblikovalskega oddelka je naročil elegantni adam glam, s sofisticirano barvno kombinacijo “A Star is Brown” in bele barve. Philipp, inženir zadolžen za luči, ki zase meni, da je veliki ljubitelj, skorajda zasvojenec z glasbo, je segel po adam jam, z najsodobnejšim zabavno informacijskim sistemom IntelliLink, izbral je tudi avdio sistem Infiniti. Sabrina, vodja inženiringa dosledno spremlja najnovejšo modo, ob športno aktivnem življenjskem slogu. Zamikal jo je adam jam, z zunanjostjo svetle barve limet “Greenspotting” in paketom opreme OPC.

Pestra izbira različnih adamov bo postavljena na ogled v Parizu, dvorani 5.2 na razstavnem prostoru 501, kjer Opel ne bo le prikazal izjemno pestrost izbora različnih barv, izvedb opreme in možnosti osebnega opremljanja, marveč tudi novi informativno zabavni sistem IntelliLink.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper