BP Ford Abu Dhabi in Icepeak

Sreda, 03 Februar 2010

Ekipa BP Ford Abu Dhabi World Rally je podpisala dvo letno pogodbo z Icepeakom, eno izmed največjih blagovnih znamk za izdelavo športnih oblačil v Evropi. Celotna ekipa Mikka Hirvonena in Jari-Matii Latvale bo sedaj opremljena z visoko kvalitetnimi, modnimi športnimi oblačili.

M-Sport, ki vodi Fordov WRC program, je pri oblikovanju oblačil tesno sodeloval z oblikovalci evropskega Forda in kreatorji Icepeaka, saj so želeli razviti dinamično kolekcijo oblačil, ki kar najbolje odraža bistvo Kinetičnega designa. Izbrana živahno modra Fordova barva bo v letošnji tekmovalni sezoni predstavljala rally ekipo na 13 preizkušnjah.

Družba Icepeak, ki med svoje največje trge uvršča Finsko in Nemčijo, bo opremila ekipo v celoti. Športna oblačila v izbranih sodobnih, tehnološko dovršenih materialih bodo v celoti izpolnjevala različne potrebe ekipe BP Ford Abu Dhabi. Pri oblikovanju oblačil niso pozabili niti na detajle kot so: žepi za mobilne telefone, posebej oblikovani ovratniki, vodoodporne zadrge, uporabljeni so hitro se sušeči materiali. Določena oblačila so v kombinaciji 3 v 1. Tako oblikovana oblačila bodo v celoti premagovala spremenljive vremenske pogoje, od ekstremno mrzle skandinavske zime na Švedskem do zelo visokih temperatur v Jordaniji.

»BP Ford Abu Dhabi z veseljem pozdravlja Icepeak,« je dejal Gerard Quinn, direktor motošporta pri Ford Evropi. »Icepeak bo z uveljavljeno tradicijo v izdelovanju vrhunskih športnih oblačil v prihodnjih dveh letih skrbel za oblačila celotne ekipe. Pri oblikovanju oblačil je skupina kreatorjev Icepeaka tesno sodelovala s Fordovimi oblikovalci in M-Sportom. Rezultat sodelovanja je odlična kolekcija, ki v celoti predstavlja Fordovo kinetično smer. Navdušeni smo nad kvaliteto oblačil, ki bodo na tekmovanjih kljubovala vsem vremenskim pogojem Vesel sem odločitve Icepeaka, da se priključi naši ekipi.«

 

Summit Motors