Center mobilnosti Špan je ob španski zabavi odprl novi salon SEAT

Nedelja, 05 November 2017

V centru mobilnosti Špan so odprli novi salon vozil znamke SEAT in pripravili otvoritveno zabavo v španskem slogu. Predpremierno so v Sloveniji predstavili novo SEAT arono in slavnostno predali SEAT leona slovenski atletinji Aniti Horvat, državni rekorderki v teku na 400 m. Za vrhunec zabave pa je poskrbel DJ Mike Vale, ki je spektakularno nastopil kar v SEAT-ovi ibizi.

Špan center mobilnosti na Brezovici je bil prizorišče prave španske zabave. Podjetje Špan d.o.o. je namreč odprlo nov salon vozil SEAT in ob tem priredilo tematsko zabavo s španskim temperamentom. Kot običajno zelo gostoljubna zabava je pritegnila številne uspešne slovenske podjetnike in znane obraze. »Ker je SEAT znamka nemške preciznosti in španskega temperamenta, smo v stilu znamke pripravili tudi današnji večer. Saj smo želeli s postavitvijo novega prodajnega salona znamki SEAT nameniti prav posebno pozornost,« je zbrane nagovorila Tjaša Berakovič, gostiteljica dogodka. Program je tokrat povezoval David Urankar, ki je skupaj z Andrejem Brglezom predstavil zgodovino in vizijo znamke Seat.

Za emocionalni vrhunec večera je poskrbel Ludvik Špan, direktor podjetja. Atraktivni SEAT leon je namreč predal v uporabo Aniti Horvat. Mlada atletinja iz Brezovice pri Ljubljani je letos postavila državni rekord v teku na 400 metrov, ki ga je Brigita Langerholc Žager držala vse od 14. avgusta 2000. Vidno počaščena atletinja je podjetju v zahvalo podarila tekmovalni dres s katerim je postavila državni rekord.

Posebno mesto na dogodku je imela tudi predpremierna slovenska predstavitev nove SEAT arone. Najmlajša članica družine SEAT na mlade kupce cilja z atraktivno multimedijsko podpro, pametnim sistemom Alexa in nezamenljivo podobo znamke. Podrobno jo je predstavil Andrej Brglez. Znamka Seat z novim oblikovalskim jezikom in sodobno multimedijsko tehnologijo v salone privablja mlajšo generacijo. »Včasih smo kupovali vedno večje avtomobile, saj so let ti ponujali največ. Danes lahko v aroni kupimo vse najsodobnejše asistenčne in tudi multimedijske sisteme, ki so danes mladim najbolj pomembni. Tako sedaj kupujemo manjša a bistveno bolj opremljena vozila,« je nakupne navade opisal Damjan Špan, gostitelj večera.

Za vrhunec zabave je poskrbel DJ Mike Vale, ki je španski Ibizi nastopil skupaj s svetovno znanim Rogerjem Sanchezom, pri Španu pa so zanj posebej priredili SEAT-ovo ibizo. Na prednje steklo so mu namreč namestili DJ pult, Mike pa je nastopal skozi strešno okno. Zabava v španskem slogu je napoved aktivnega nakupovalnega doživetja, ki ga podjetje Špan želi ustvarjati z znamko SEAT.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Galerija