Primož Kozmus bo vozil leona in alhambro

Torek, 22 Marec 2011
Znamka Seat bo na poti do novih zmag naslednja tri leta podpirala vrhunskega slovenskega atleta in olimpijskega prvaka v metu kladiva Primoža Kozmusa.  Primoža in znamko Seat združujejo vrhunskost, strast, drznost, dinamičnost, neskončna energija ter ljubezen do novih izzivov, zato razlogov za sodelovanje ni bilo težko najti.



Primož Kozmus se je odločil za nadaljevanje športne kariere in si za prihodnja leta zadal visoke cilje: želi si povratek med najboljše metalce kladiva na svetu, se uvrstiti v finale na svetovnem prvenstvu v Južni Koreji in prihodnje leto zastopati slovenske barve na olimpijskih igrah v Londonu. Pri tem ga želi Seat podpreti v čim večji meri, predvsem pa na vseh njegovih potovanjih, na katerih bo sedel za volan. Če bo želel potovati v športnem duhu, bo sedel v poskočni seat leon, za bolj udobno vožnjo pa bo izbral družinsko in komfortno seat alhambro.

Primož je nad avtomobili navdušen, saj je prepričan, da se šele med vožnjo začuti pravi »autoemoción« znamke. Primožu Kozmusu želi ekipa znamke Seat obilo uspehov! Tej želji pa se pridružuje tudi ekipa Avtovizij.