Danes poteka Cupra dan 2014

Sobota, 05 Julij 2014

Danes se na Vranskem, v Centru varne vožnje, odvija tradicionalni SEAT-ov dogodek Cupra dan. Ljubitelji španske znamke bodo lahko prišli na svoj račun tokom celega dneva, ko bo potekal pester program. Novinarji smo na predvečer dogodka imeli priliko spoznati tri atraktivna vozila, ki bodo na ogled in preizkušnjo tudi danes – Leona Cup Racer, Leona Cupra 280 in Ibizo Trophy.

V spremstvu zastopnikov SEAT Sport smo lahko opazovali priprave dirkalnega leona cup racer in ibize trophy na vožnjo po poligonu. Večkratni slovenski rallye prvak Andrej Jereb nas je nato popeljal na adrenalisko vožnjo v brutalno zmogljivem, trdem in glasnem leonu, ki premore 330 KM in dirka v pokalnem tekmovanju, ki poteka letos od maja dalje in obsega 6 dirk. Vožnja z atraktivnim dirkalnikom je danes na voljo tudi obiskovalcem.

SEAT je poskrbel, da na Vranskem nikomur ne bo dolgčas. Poleg omenjenih dirkalnikov in adrenalinskih voženj so na ogled in preizkušnjo na voljo vsi SEAT-ovi aktualni modeli. Poskrbljeno je za zabavo otrok na otroškem živ-žavu, na ogled je »tunning corner« z vozili ljubiteljev znamke SEAt (SEAT team), moške bo pritegnil vroči carwash, za posebne užitke je SEAT poskrbel na super SEAT stezi adrenalina, preverjali pa bodo tudi praktične spretnosti udeležencev.

Cupra dan poteka danes do 18. ure. Program ponovno povezuje Denis Avdić, na dogodku pa bo možno srečati tudi ambasadorja znamke SEAT – Primoža Kozmusa.
 

Aleksander Praper

Galerija