Cupra dan uspešno zaključen – leon cupra ima novega lastnika!

Torek, 23 Junij 2015

Dogodek Cupra dan, ki ga pripravlja avtomobilska znamka SEAT, je minulo soboto na Vransko privabil 2.000 ljubiteljev vozil SEAT. Ob pestrem dogajanju je bil vrhunec dneva gotovo trenutek, ko je nagradni seat leon cupra pridobil novega lastnika. Odslej bomo španskega športnika z 280 KM videvali v bližini Slovenska Bistrice.

Glavna nagrada tokratnega SEAT-ovega adrenalinskega Cupra dneva - športni model SEAT Leon Cupra - ima novega lastnika! 30-letni Damir Miljkovič iz Slovenske Bistrice je na Vranskem odklenil mrcino z 280 konji in to s ključkom, ki ga je izžrebala njegova hčerka Naja! Cupra bo tako zamenjala njegov več kot 10 let star avto, mlada družinica pa bo z njim julija odšla na dopust. Čestitamo jim in jim želimo najlepše doživete prve kilometre!

In kaj vse se je še dogajalo na Cupra dnevu, ki je bil pravi avtomobilski spektakel za vso družino? Obiskovalci že tradicionalnega SEAT-ovega dogodka so imeli na Vranskem eksluzivno priložnost vožnje s pravimi vozniki rallyja, Andrejem Jerebom, Asjo Zupanc in Miranom Jermanom, ki so po poligonu žgali gume z dirkalnikoma Leon Cup Racer ter Ibizo SC Trophy. AMZS je organiziral tudi testne vožnje, cross buggy, hojo po vrvi in številne druge zabavno-adrenalinske aktivnosti.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper