Ford ima novega prodajno-servisnega partnerja za Obalno-Kraško regijo

Četrtek, 09 April 2015

Podjetje Avtoplus d.o.o. Koper je odprlo nov prodajno servisni center Ford v Kopru, ki bo z bogato ponudbo novih tehnološko dovršenih modelov poskrbel za stranke v Obalno – Kraški regiji.

Podjetje Avtoplus d.o.o. Koper ima na avtomobilskem področju bogato tradicijo saj izhaja iz podjetja Slovenija Avto, ki je bilo ustanovljeno že leta 1965. Leta 1991 se je preoblikovalo v delniško družbo Avtoplus Koper in nadaljevalo  s prodajo in servisiranjem vozil. V fazi reorganizacije je podjetje postalo družinsko in tako dobilo nov zagon za investicije ter širitev poslovanja.

Z leti je podjetje vztrajno širilo svoje dejavnosti in zastopanje avtomobilskih blagovnih znamk. Danes so ponosni prodajalci in serviserji 7 svetovno znanih blagovnih znamk. Njihove storitve poleg prodaje in servisiranja vozil vključujejo tudi tehnične preglede in izdajo homologacij za osebna ter tovorna vozila. Pri njih lahko kupljeno vozilo enostavno registrirate in sklenete zavarovanje. V štirih poslovnih enotah, ki so razpršene po Obalno – Kraški regiji poskrbijo za vaš avto v celoti: od avtopralnice do kleparsko ličarskih popravil in vulkanizerstva.

Danes imajo v podjetju 65 zaposlenih, letos načrtujejo zaposliti še sedem dodatnih oseb, saj se podjetje ves čas razvija in raste. Z doseganjem zastavljenih poslovnih ciljev stremijo k širitvi poslovanja in se zavzemajo za nenehno izboljšanje zadovoljstva strank v vsej regiji.

»Ford se želi s ponudbo najnovejših sodobnih modelov svojim kupcem še bolj približati, zato smo mrežo pooblaščenih partnerjev v Obalno – Kraški regiji razširili s podjetjem Avtoplus. Prepričani smo, da bodo s svojo strokovno in zagnano ekipo dosegali najvišje standarde pri prodaji in servisiranju vozil. Sodelovanja z novim pooblaščenim trgovcem se veselimo ter mu želimo obilo uspeha,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.


Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič