Ford je predal vozila Smučarski zvezi Slovenije

Ponedeljek, 08 December 2014

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2014/2015, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco.

Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije smo v uporabo predali skupno 31 vozil Ford. Paleta varnih Fordovih vozil je sestavljena iz osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Tako se bodo športniki, trenerji in spremljevalci družili v focusih, C-maxih, S-maxih ter Transit Custom kombijih, kombi furgonih in furgonih.

»Partnersko sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije uspešno gradimo že tretje leto in biti del prepoznavne ekipe odličnih športnikov ter športnic nam je v ponos. Verjamemo, da se vsi tekmovalci in člani ekip v sodobnih Fordovih vozilih počutijo odlično. Pred nami je razburljiva sezona, ki bo zagotovo postregla s presežniki, zato pravo zimo ter svetovni pokal že nestrpno pričakujemo. Vsem našim tekmovalcem želimo kar se da uspešno sezono,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

»Tekmovalci in tekmovalke, ki nastopajo pod okriljem Smučarske zveze Slovenije so se v zadnjih letih prepričali o udobnosti Fordovih vozil. Tudi kvaliteta prevoza pripomore k  vrhunskim rezultatom, ki jih dosegajo naši športniki. Veseli smo, da smo našli dolgoletnega partnerja na področju vozil, ki je že postal del naše zmagovalne ekipe.«, je povedal predsednik zbora za skoke in NK pri SZS g. Ljubo Jasnič.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper