Ford vabi na testne vožnje novega focusa

Torek, 26 Oktober 2010
Ford poziva blogerje, poznavalce socialnih omrežij in prijatelje s Facebooka, da se udeležijo zgodnje testne vožnje povsem novega forda focusa in svoje izkušnje delijo s prijatelji in bralci. Izbrani udeleženci bodo prejeli 10.000 dolarjev v ustrezni protivrednosti za dobrodelno uporabo, skupni znesek po vsem svetu pa bo znašal do 500.000 dolarjev. Video-prijavo za Fordovo globalno testno vožnjo lahko oddate prek Facebooka.

Focusovi inženirji dobijo hitre povratne informacije zainteresiranih uporabnikov in morebitnih kupcev, vozniki si že pred začetkom prodaje zagotovijo prvi ogled in osupljiv čas v mednarodni druščini za volanom Fordovega revolucionarnega novega Focusa, prijatelji se lahko pridružijo tej edinstveni priliki, zaslužnim dobrodelnim ustanovam pa je zagotovljen znaten prispevek. Focusova globalna testna vožnja bo v začetku leta 2011 potekala v južni Evropi – točen kraj bo potrjen naslednji mesec. S pomočjo pripravljenih nalog bodo udeleženci med prvimi podrobno spoznali tudi zakulisje novega forda focusa ter uživali v nekaj hitrih in pustolovskih dejavnostih. Svoje izkušnje bodo lahko dokumentirali in jih delili z drugimi.

12. 1. 2010, Novi ford focus - prva predstavitev

Prijatelji in občudovalci po vsem svetu lahko prek Focusove strani na Facebooku pošljejo video-prijave z opisom, zakaj so prav oni primerni za prvo Focusovo globalno testno vožnjo. Prijavni postopek nadebudne testne voznike vabi, da s Fordovim prispevkom 10.000 dolarjev v ustrezni protivrednosti pomagajo svojim najljubšim dobrodelnim ustanovam s področja boja proti lakoti, izobraževanja in varovanja okolja ter tako “zaženejo več kot le avto”.

Podrobnosti za prijavo na globalno testno vožnjo so navedene na zavihku “Global Drive” na naslovu http://facebook.com/fordfocus. Skupno bo izbranih 100 udeležencev iz vsega sveta, ki bodo odpotovali v Evropo in se kot prvi zunanji testni vozniki preizkusili za volanom povsem novega forda focusa naslednje generacije. Na izbiro udeležencev Focusove globalne testne vožnje bodo vplivali različni dejavniki, kot so njihove individualne ustvarjalne vsebine, odmevnost dejavnosti v socialnih omrežjih in število glasov, ki jih bodo prejeli.

S skupno vsoto do 500.000 dolarjev, ki bo razdeljena med najljubše dobrodelne ustanove izbranih voznikov, bodo udeleženci imeli možnost, da “zaženejo več kot le avto.” Ford si bo zagotovil zgodnje povratne informacije o svojem izjemno pomembnem novem globalnem vozilu, vozniki in njihovi gostje bodo uživali v osupljivi mednarodni izkušnji, korist pa bodo imele tudi dobrodelne ustanove. S focusovo globalno testno vožnjo pridobijo vsi, saj Ford nadaljuje s svojo zavezanostjo izdelovanju odličnih avtomobilov, uspešnemu poslovanju in prizadevanju za boljši svet.



Summit Motors