Fordov interaktivni resničnostni show

Torek, 23 November 2010

Športnik svetovnega formata in dobitnik zlate olimpijske kolajne Jonny Moseley bo gost interaktivnega resničnostnega šova: Focus Rally: America. Interaktivni resničnostni show, ki bo trajal pet tednov in bo realiziran v letu 2012, bo nastal v sodelovanju Forda in nagrajene producentke Elise Doganieri.

35-letni svetovni smučarski prvak in dobitnik olimpijske zlate medalje Jonny Moseley bo voditelj Focus Rally: America, interaktivnega resničnostnega šova, ki se bo pričel 1- februarja in bo trajal pet tednov. Oddaje bodo v dolgih in kratkih različicah na ogled na spletnem mestu Hulu™  Dodatna vsebina pa se bo aktualno dodajala na YouTube, Facebook in Twitter. Interaktivni elementi bodo vpletli gledalce k sodelovanju med Rallyem in jim omogočili, da vplivajo na iztek igre. Osem članov občinstva bo nagrajenih z novim focusom.

V šovu Focus Rally: America, bo izbranih šest ekip s po dbvema članoma. Tekmovali bodo drug proti drugem v izpolnjevanju nalog na zanimivem cross-country rallyu. Zanašali se bodo lahko na prijatelje in občudovalce, ki jihm bodo pomagali izpolnjevati zadane naloge. Zmagovalna ekipa bo osvojila naslov Focus Rally: America champion in glavno nagrado 100.000 $. Hkrati bosta oba/e člana/ici ekipe dobila/i novega ford focusa.