Fordov trgovec leta 2008

Petek, 06 Marec 2009

V letu 2008 je družba Summit motors Ljubljana ponovno izbrala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Slovesna predaja simbolne plakete je potekala v Summit Centru. Uspešnost posameznega trgovca se je merila na področju prodaje vozil, poprodaje in zadovoljstva strank.

Že tretjič zapored  si je v letu 2008 to priznanje priboril Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d.o.o. iz Brezna, ki zelo uspešno pokriva Koroško regijo. Svoje temelje je podjetje Avtomarket Rebernik d.o.o. postavilo pred 17 leti. Nenehni razvoj, poslovna ambicija in uspešnost je v letu 2007 družinsko podjetje pripeljalo do odprtja sodobnega avtomobilskega centra v Koroški regiji. Avtomarket Rebernik zagotavlja svojim strankam najvišjo kakovost na področju avtomobilskih storitev in širi svoje poslovne storitve tudi na področje registracije in zavarovanje vozil.

Sodoben prodajno servisni center, ki svoje storitve nadgrajuje je potrditev uspešnosti družbe Avtomarket Rebernik.  Zakonca Rebernik vseskozi z vlaganjem znanja, časa in energije širita krog strank. Število novih kupcev narašča iz leta v leto, tako da je Avtomarket Rebernik d.o.o. ponovno povečal nadpovprečni tržni delež iz 10,7% v letu 2007 na 13,4% v letu 2008 za blagovno znamko Ford na svojem prodajnem področju. Že tretji zaporedno osvojeni naslov izkazuje pravilno zastavljene poslovne smernice in daje zakoncema Rebernik nov zagon za še višje poslovne cilje v letošnjem letu.

 

Summit Motors