Fordov trgovec leta 2017 je Avto Rajh

Torek, 13 Februar 2018

Danes je družba Summit motors Ljubljana, zastopnik znamke Ford za Slovenijo, podelila nov naziv Fordov trgovec leta. Kipec za leto 2017 je prejelo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga prejme Fordov trgovec, ki v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford in dosega najvišje standarde kakovosti in zastavljene poslovne cilje.

Pri tekmovanju trgovec leta merimo uspešnost posameznih trgovcev pri prodaji vozil in nadomestnih delov glede na zastavljene cilje ter preverjamo zadovoljstvo kupcev vozil in servisnih storitev naših trgovcev,” je povedal David Jurič, direktor Summit Motors Ljubljana.

Četrti naziv Fordov trgovec leta so si tako znova prislužili pri podjetju Avto Rajh, ki je del pooblaščene Fordove mreže že od leta 1994. Dobro delo Avta Rajh potrjujejo njihovi kupci in dolgoletne stranke, ki so svoje zadovoljstvo s storitvijo tako na prodajnem kot servisnem področju ponovno ocenili z najvišjimi ocenami.

Fordov trgovec leta 2017 Avto Rajh 02

"Hvala kupcem vozil Ford za zaupanje in odlične ocene ter zahvala sodelavkam in sodelavcem za odlično opravljeno delo. To je nagrada, ki nas vse skupaj spodbuja, da vsako leto postajamo še boljši, se učimo iz napak, iščemo rešitve in načine, da vozilo približamo ljudem. Veseli nas, da že več kot 20 let skupaj s Fordom ustvarjamo dobre lastniške izkušnje,” je ob prevzemu naziva povedal Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje.

Fordov trgovec leta 2017 Avto Rajh 03Damjan Rajh, direktor Avto Rajh servisa, pa je dodal: "Letno nam ključe vozil zaupa več tisoč ljudi in zanašajo se na nas, da jim zagotovimo varnost in zanesljivost med vožnjo. Ta odgovornost nas je vedno motivirala, da smo iz leta v leto bolj urejeni, bolj dosledni in še bolj prizadevni. S strani partnerjev, kolegov znotraj mreže in uvoznika imamo dobro podporo. Hvaležni smo, da so naše stranke, sodelavci in lokalno okolje zadovoljni z nami in nam iz leta v leto ostajajo zvesti.

Fordov trgovec leta 2017 Avto Rajh 04Pri Summit Motors Ljubljana smo ponosni na dosežene rezultate podjetja Avto Rajh. Za zavzeto in vestno delo se jim iskreno zahvaljujemo ter jim tudi v bodoče želimo obilo uspeha in se hkrati veselimo odličnih rezultatov zadovoljstva naših kupcev v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo sam vrh tudi v evropskem merilu,” je zaključil David Jurič.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper