Fordov trgovec leta že četrtič Avtomarket Rebernik

Petek, 19 Februar 2010

V letu 2009 je družba Summit motors Ljubljana ponovno izbrala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Slovesna predaja simbolne plakete je potekala v Summit Centru. Uspešnost posameznega trgovca se je merila na področju prodaje vozil in poprodaje.

Že četrtič zapored si je v letu 2009 to priznanje prislužil Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d.o.o. iz Brezna, ki zelo uspešno pokriva Koroško regijo. Svoje temelje je podjetje Avtomarket Rebernik d.o.o. postavilo pred 18 leti. Avtomarket Rebernik zagotavlja svojim strankam najvišjo kakovost na področju avtomobilskih storitev saj svoje poslovne storitve nenehno širi.

Sodoben prodajno servisni center je potrditev uspešnosti družbe Avtomarket Rebernik.  Zakonca Rebernik vseskozi z vlaganjem znanja, časa in energije širita krog poslovnih partnerjev in strank. Število novih kupcev se povečuje, tako da je Avtomarket Rebernik d.o.o. ponovno izboljšal nadpovprečni tržni delež iz 13,4% v letu 2008 na 14,7% v letu 2009 za blagovno znamko Ford na svojem prodajnem področju. Že četrti zaporedno osvojeni naslov izkazuje pravilno zastavljene poslovne smernice in daje zakoncema Rebernik nov zagon za poslovne cilje.

 

Summit Motors