Fordova akcijska modela fusion in C-max

Ponedeljek, 22 November 2010

Slovenski zastopnik znamke Ford pred iztekom leta objavlja posebno akcijo iztekajočih se vozil Ford Fusion in Ford C-max iz zaloge. Hkrati so objavili tudi, da bo Summit Motors Ljubljana ob koncu leta izbrani varni hiši v Sloveniji podaril forda C-maxa. C-max je med najvarnejšimi avtomobili glede zaščite otrok v vozilu, saj je po kriteriju Euro NCAP osvojil 4 zvezdice za zaščito otrok.

Akcija:

Ford Fusion Ebony 1,4 59kW (80 KM) 5 vrat - od 9.580 €

Na sedanje ugodnosti dodatnih 500 € popusta! Skupen popust za model Ebony 1,4i ali 1,6i znaša 2.500 €, v primeru financiranja pa še dodatnih 750 €. Ponudba velja za omejeno količino vozil iz zaloge.

Oprema: klimatska naprava, ABS, servo volan, prednji meglenki, daljinsko zaklepanje, električni pomik prednjih stekel, električno nastavljivi in ogrevani vzvratni ogledali, voznikova in sovoznikova zračna blazina, potovalni računalnik, CD radio, popolnoma poklopno naslonjalo sovoznikovega sedeža z ravno površino, ...


Ford C-MAX Trend 1,6i 74 kW (100 KM) že od 12.950 €

Na sedanje ugodnosti dodatnih 800 € popusta! Skupen popust za model Trend 1.6i znaša 3.300 €, v primeru financiranja pa še dodatnih 1000 €.

Oprema: klima, radio CD, 4 zračne blazine, električnimi ogledali, obvolanske kontrole, potovalni računalnik, dodatno zatemnjena stekla ... Ponudba velja za vozila iz zaloge.

Povzeto po sporočilu Summit Motors Slovenija