Fordove novosti v modelnem letu 2010

Sobota, 03 Oktober 2009

Summit Motors, zastopnik znamke Ford za Slovenijo, je objavil začetek prodaje focusa za modelno leto 2010. Sprememb, oziroma dopolnitve palete, pa sta bila deležna udi transit in turneo connect.

Odslej imajo vse izvedbe tega modela serijsko vgrajen sistem IVD, ki vsebuje ABS z EBD in EBA ter ESP skupaj s TCS. Paket opreme Trend je nadomestila oprema Ebony, nova pa je tudi paket Ebony Sport. Na voljo sta dve izvedbi Focusa  ECOnetic, ki ju poganja motor 1,6 TDCi z 90 ali 109 KM, s serijskim filtrom trdih delcev, 104 g CO2 na kilometer ter povprečno porabo 4-litre. Cene focusov, modelno leto 2010, se pričnejo pri 14.140 € za model 1,4 ambiente.

Hkrati so objavili tudi spremembe za modela Ford Transit in Ford Tourneo Connect. Novosti v programu so: Ford Tourneo ter Ford Transit Minibus, Ford Transit Furgon in Šasija serije 350 s podaljšanim in ojačanim podvozjem ter povišano streho, Ford Transit Furgon Econetic ter Ford Transit Furgon Sport. Aktualni katalogi in specifikacije so dostopni preko spletne strani www.ford.si

 

Summit Motors