Fordove posebne akcije

Ponedeljek, 05 April 2010

Slovenski zastopnik znamke Ford je predstavil novo prodajno akcijo:

Ford Fiesta

Trendovska Ford Fiesta še nikoli ni bila tako ugodna, saj vam bodo zdaj podarili še dodatnih 1.000 € kinetičnega bonusa. Tako jo boste lahko odpeljali kar 2.150 € ugodneje.

Ford Fusion

Za omejeno količino vozil iz zaloge so pripravili izjemne pogoje. Bogato opremljenega Ford Fusiona lahko dobite kar 3.460 € ugodneje*. 

Ford Focus

Zdaj je pravi čas, da spravite svojega Forda v gibanje. Ford Focus odlikuje izjemna vozna dinamika, varnost in udobje. Lahko se pohvali s serijskim ESP sistemom, klimatsko napravo, prednjimi električnimi stekli in ogledali, CD/MP3 radiem, potovalnim računalnikom, prednjimi športnimi sedeži… in izjemno ceno. Ford Focus še nikoli ni bil tako ugoden, saj vam bodo zdaj podarili še dodatnih 1.000 € kinetičnega popusta. Tako ga boste lahko odpeljali kar 3.200 € ugodneje.

Ford C-MAX

Prostorni Ford C-MAX s paketoma opreme Trend je v kombinaciji z vsemi motorji na voljo z 2.200 € popusta, dodatnih 1.000 € popusta pa dobite, v kolikor se odločite za akcijsko financiranje prek Ford Credita

Ford Kuga

Izjemna ponudba vozil iz zaloge - do 5.500 € popusta na omejeno količino vozil Ford Kuga Titanium. Obe izvedenki Ford Kuge za modelno leto 2010, Trend in Titanium, pa sta vam na voljo z 2.500 € popusta.

Ford Mondeo

Izjemna ponudba vozil iz zaloge - do 5.050 € popusta na omejeno količino vozil.

Ford S-MAX

Izjemna ponudba vozil iz zaloge - 4.300 € popusta na omejeno količino vozil. 

Ford Galaxy

Ne zamudite izjemnih popustov na omejeno količino vozil Ford Galaxy. Kar 4.500 € ugodneje.

Ford Ranger

Omejena količina vozil Ford Ranger z dvojno kabino je na voljo s popustom do 3.860 €. Ponudba velja za vozila iz zaloge.

Podrobnejše informacije so predtavljene na spletni strani www.ford.si!

 

Summit Motors