Izjemen začetek prodaje opla adama

Četrtek, 31 Januar 2013

Le teden dni po prihodu opla adama na trg, so naročila zanj iz vse Evrope že presegla število 20.000. Za modni urbani avtomobil je največ zanimanja v Nemčiji. Med poglavitne prednosti adama zagotovo sodi raznolikost, saj ponuja več kot 61.000 možnih izvedb zunanjosti in približno 82.000 izvedb notranjosti.  Pozornost kupcev privlačijo tudi domiselne in cenovno dostopne tehnologije.

Zgodba o uspehu opla adama se je začela pisati ob svetovni premieri na avtomobilskem salonu v Parizu oktobra 2012. Nemudoma, že takoj po predstavitvi so bralci revije Auto Zeitunga izbrali adama za najboljšega med primerljivimi in mu podelili naslov Mestni avtomobil številka ena. V izboru revije Auto Motor und Sport Najboljši avtomobili leta 2013, je bil adam najboljši med malimi avtomobili, neposrednimi tekmeci sodobnega življenjskega sloga.

Namestnik predsednika upravnega odbora Opla Dr. Thomas Sedran pravi, »Začetek prodaje našega novega majhnega avtomobila sodobnega življenjskega sloga iz Eisenacha je izjemen. Toliko bolj, ker gre pričakovati še občutno večje povpraševanje, saj v številnih evropskih državah še sploh ni prišel na trg. Adam je izjemno navdušujoč in priljubljen novi ambasador naše znamke

Oplova več milijard evrov vredna ofenziva se ob tem nadaljuje z nezmanjšano jakostjo. Naslednja novost, kabriolet Cascada  bo v prodajne salone pripeljal ob koncu prve polovice leta. Do leta 2016 pa bo na avtomobilski trg pripeljalo še 21 popolnoma novih vozil in 13 popolnoma novih motorjev.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper