John Fleming (Ford) je prejel prestižno nagrado

Sobota, 13 Februar 2010

John Fleming, izvršni podpredsednik Ford Motor Company in predsednik in izvršni direktor Ford Evrope, je prejel prestižno nagrado "ManBest 2009", ki jo podeljuje AutoBest. Slovesnost je potekala v Moskvi, v sodobnem centru umetnosti Vetoshniy. 

?utoBest je neodvisna mednarodna organizacija novinarjev, v evropskih državah v razvoju. Žirijo sestavlja 15 priznanih avtomobilističnih novinarjev, njihovo delo pa spremlja več kot 300 milijonov bralcev. Nagrado "ManBest"  podeljujejo za najboljše vodstvo in uspešno poslovanje podjetja Ford Motor Company v regiji AutoBest. V treh državah AutoBesta, vodi Ford pomembno proizvodno dejavnost (v Rusiji, Turčiji in Romuniji).

G. Fleming je s svojo predanostjo v avtomobilski industriji na trgih v razvoju prepričal žirijo AutoBest in osvojil nagrado v eni izmed devetih kategorij.
Predstavnik AutoBest žirije je dejal: "Odličen vodja, ki je v težkih letu 2008 in 2009 uspel zaključiti poslovno leto z dobičkom, navkjub gospodarski recesiji. Fleming je nove modele, ki jih povezuje revolucionarno oblikovanje in je bilo pozitivno sprejeto na vseh evropskih trgih, aktivno predstavljal skozi vse leto. Absoluten uspeh Ford Fieste pa je le en izmed mnogih dosežkov.«

»Zelo sem vesel, da sem danes tu z vami, hkrati pa se počutim zelo počaščenega, da sem bil imenovan za nagrado 'ManBest' za leto 2009. Ta nagrada mi pomeni zelo veliko, tako osebno kot tudi v imenu celotne ekipe Ford Evrope,« je dejal John Fleming.

 

Summit Motors