Jürgen Klopp v glavni vlogi videa za opel insignio

Sreda, 13 April 2016

Nova Oplova reklamna kampanja opisuje raznovrstne tehnološke rešitve, ki jih z insignio Opel prinaša številnim uporabnikom v razredu srednje velikih avtomobilov. V glavni vlogi nastopa priznani nogometni trener Jürgen Klopp.

Ambasador znamke Opel in nogometni trener Jürgen Klopp krmari svojo insignio s funkcijo samodejnega sledenja skozi gost promet v Liverpoolu. S sovoznikom, nemškim igralcem Kenom Dukenom, prikažeta prednosti prilagodljivega tempomata (ACC) s samodejnim zaviranjem. ACC Insignii omogoča samodejno ohranjanje varnostne razdalje do vozila, ki vozi spredaj – ne glede na zaviranje in pospeševanje drugih uporabnikov v prometu. Ken Duken nato Jürgena Kloppa povpraša, če ni zaradi tega sistema voznik povsem odveč, slavni trener pa na svoj značilno hladnokrvni način odvrne: “O vseh pomembnih stvareh odločam jaz.” Novi posnetek paradnega konja iz Rüsselsheima se zaključi s sporočilom: “Izbira tistih, ki odločajo”.

 

Ta videoposnetek je skupaj z vrsto drugih 15-sekundnih prikazov insignie na voljo za spletni ogled tudi na Oplovih slovenskih straneh.

 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper.