Mazda je odprla evropsko prireditveno stičišče v Barceloni

Petek, 05 September 2014

Mazda je ob predstavitvi nove generacije MX-5 odprla “Mazda Space”, 2.000m2 velik objekt v srcu Barcelone, ki bo služil kot osrednje stičišče za Mazdine prireditve v Evropi. Zasnovano je tudi kot forum za nekonvencionalno razmišljanje preko katerega namerava Mazda naslavljati kupce in podobno misleče ljudi: upornike z razlogom, ki delijo enake vrednote in prepričanja kot nekonvencionalni proizvajalec avtomobilov.

Mazda Space ponuja v dveh etažah dovolj prostora za različne aktivnosti. Veliki modularni prostor v pritličju omogoča na 1,000m2 razstave avtomobilov, velike konference, lansiranja novih vozil in ostale prireditve za znamko, medtem, ko so v prostoru pod njim pisarne, kavarna, prostori za poslovne sestanke in razne delavnice. Mazda Space je tako idealen prostor za tiskovne konference, praznovanja in interne aktivnosti kot so trgovske konvencije ter šolanja o novih modelih in tehnologijah.

Pomembno vlogo ima tudi lokacija objekta. Mazda Space je v središču Barcelonske modne četrti El Born, kjer je vse polno trgovin, kavarn, barov in muzejev ter v neposredni bližini mestne rive in plaž. Tako je tudi idealna točka za gostitev kulturnih prireditev in zunanjih konferenc, na primer s sodelovanjem mnenjskih voditeljev ali prihodnjih izzivalcev.

V presledkih med prireditvami, bo Mazda Space odprl svoja vrata prebivalcem mesta. To bo omogočilo domačinom in turistom, da izkusijo Mazdin DNK in izzivalni pristop, raziščejo zgodovino in dediščino znamke ter se na priložnostni razstavi seznanijo z nekdanjimi modeli znamke, vključno s prvo generacijo MX-5, Mazda Cosmo Sport, Mazda R360 Coupe in Mazda Carol.

Danes je absolutno pomembno, da vzpostaviš povezavo s svojimi strankami. In prav to smo storili s prireditvenim prostorom v Barceloni”, je povedal Wojciech Halarewicz, podpredsednik za komunikacije pri Mazdi Evropa. "Pripravili smo ta objekt z namenom omogočiti ljudem, da v popolnosti izkusijo in sledijo našo znamko, kajti imamo povedati mnogo zanimivega”.

Mazda Space je urdano odprla vrata 3. septembra, obenem s svetovno predstavitvijo nove generacije mazde MX-5. Mazdini feni in privrženci dvosedežne roadsterske ikone lahko svoje misli o novem objektu in novi generaciji Mazdinega roadsterja delijo na Twitterju in Facebooku #mazdaspace in #longlivetheroadster.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper