Nova opel corsa predpremierno v Sloveniji

Petek, 07 November 2014

Po prvi uradni predstavitvi nove generacije opel corse, na avtomobilskem salonu v Parizu, se je Oplova novinka ta teden predpremierno predstavila tudi v Sloveniji. Pred koncem leta se bo začela prodajati tudi na naših tleh, prve dobave za kupce pa bodo stekle v začetku prihodnjega leta.

Z menjavo koledarskega leta se bo v Sloveniji zgodila menjava pri generacijah Oplove corse - corso D bo nadomestila corsa E. Glede na to, da je letos corsa v prvih desetih mesecih našla že 1052 kupcev in pridobila skoraj 10-odstotni tržni delež segmenta (120 vozil več kot lani), je pričakovati, da bo dobitnica naziva Slovenski avto leta 2007 svojo pot zaključila z lepimi številkami.

»Podobno se pričakuje tudi od njene naslednice, ki ima vse potrebno, da postane priljubljena med kupci tega segmenta: privlačno obliko z učinkovito izrabo prostora ob kompaktnih zunanjih merah in z višjim nivojem udobja, moderne sisteme podpore in pomoči vozniku ter nove pogonske agregate na čelu z novimi litrskim trivaljnikom«, je ob predpremierni predstavitvi izbranem krogu medijev povedal Borut Gazvoda, direktor Opla v Sloveniji.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper