Opel adam kmalu še bolj individualističen

Ponedeljek, 26 Avgust 2013

Z novimi, dodatnimi možnostmi opremljanja se bo opel adam v prihodnjih mesecih utrdil kot prvak individualizacije. Kaj vse bo po novem obogatilo ponudbo bo prikazano na bližnjem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, kupcem pa bodo novosti na voljo od januarja 2014.

Adam bo na razstavnem prostoru postavljen na ogled v dveh novih barvah zunanjosti (temno Mahogany Brown in bleščečo Arden Blue), z novo zeleno-bež barvo strehe, novimi platišči in novimi grafičnimi elementi. V notranjosti bo modni mestni avtomobil obogaten z novim dekorjem na plošči z merilniki, osrednji konzoli in na vratih, novimi prevlekami in z novimi izvedbami stropa. Vse to bo dodatno povečalo možnost osebnostnih izvedb adama, ki jih je že doslej bilo več kot 61.000 za zunanjost in 82.000 za notranjost. S tem je mali opel postal prvak individualizacije.

Razstavljena adama bosta predstavljala tudi Oplov sodoben, povsem osebnostno nastavljiv in cenovno dostopen (290 evrov) informacijsko zabavni sistem IntelliLink, ki ustvarja nove možnosti uporabe vse bolj priljubljenih pametnih telefonov in najrazličnejših aplikacij za avtomobile.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper