Opel ampera rent-a-car

Sreda, 13 Julij 2011
Od konca leta 2011 bo Europcar, največje podjetje za izposojo vozil v Evropi, ponujalo svojim strankam možnost izposoje električne opel ampere (vauxhall ampere v Veliki Britaniji). Skupni nastop bo pomagal k širitvi Oplovih električnih vozil in zavedanja o ekologiji na splošno.



Prve opel ampere bodo v izposojo ponudili v Nemčiji že v novembru. Sledili bosta Belgija in Nizozemska, v letu 2012 pa še Francija, Italija, Portugalska, Španija in Velika Britanija. Zaradi specifičnih funkcij opel ampere, ki navajajo voznika k varane slogu vožnje, sta Opel in Eurpocar pripravila izčrpno predstavitev za uporabnike. Ti naj bi pred prvo izposojo načrtovali 10-15 minut časa za prevzem in seznanjanje z vozilom. Uporabniki bodo kasneje lahko svojo mnenje oddali tudi preko spletnih klepetov.

Uspešno podjetje, ki posluje v kar 150 državah in je staro preko 60 let bo s tem sodelovanjem  pomagalo Oplu pri propagiranju njegovega ekološkega vozila. Ob tem je še posebej zanimivo, da je do leta 2006 sodilo v okrilje Volkswagna, ki ga je prodal zaradi strategije zmanjševanja stroškov.