Opel Corsa Black&White osvojila Slovenijo

Torek, 08 September 2009

Vozila omejene serije Corsa Black&White so do danes osrečila že 234 kupcev. S tem se Slovenija uvršča v sam evropski vrh po prodaji tega modela. Trenutno je prostih le še 33 Cors Black&White, ki so zadnja vozila na voljo na našem tržišču.

Opel je Corso kot nov, popolnoma lasten avtomobil predstavil leta 2006. Že od takrat Corsa prinaša v segment malih avtomobilov svež veter, prodanih je bilo že več kot 810.200 po vsej Evropi. Opel Corsa je postala Slovenski avto leta 2007 in velja za enega najuspešnejših Oplovih modelov v Sloveniji. Po cestah se tako vozi že 6.071 Cors, od tega 1.123 registriranih v letu 2009. 

Že ime pove, da je omejena serija Corsa Black&White posebna prav zaradi barve. Na cestah težko spregledate modno Casablanško belo lepotico s črno streho, črnima vzratnima ogledaloma in temnimi 17-palčnimi platišči iz lahkih kovin. Corsa Black&White pa ni posebna samo zaradi barve, temveč tudi zaradi bogate opreme, ki vključuje tako stilske dodatke kot dodatne funkcije oziroma športne karakteristike.

Ker je Corsa Black&White nekaj izjemnega, Opel Slovenija v MMS nagradni igri išče najbolj kreativno sliko Corse Black&White iz vsakdanjega življenja. Ko vidite Corso Black&White, vzemite svoj mobilni telefon, jo fotografirajte in pošljite MMS s pripisom imena in priimka na 3636. Corso Black&White lahko fotografirate na cesti, parkirišču, pred semaforjem ... – bolj kreativni boste, večja je možnost, da se boste en mesec vozili z njo. Prav vsem, ki bodo poslali MMS Corse Black&White, pa se lahko nasmehne sreča v žrebu, kjer bodo podeljene še ostale nagrade.

Poleg MMS nagradne igre bo od 14.09.2009 (ob 12h) do 21.09.2009 (do 12h) potekala spletna dražba prav zadnje Corse Black&White v Sloveniji. Izkupiček ponujene odkupne cene nad izklicno ceno bo podarjen v dobrodelne namene.