Opel insignia najbolje ocenjena med rabljeno konkurenco

Ponedeljek, 19 September 2011
Opel insignia je najboljši rabljeni avtomobil v srednjem avtomobilskem razredu, na osnovi raziskave nemškega Združenja za tehnične preglede GTÜ (Gesellschaft für Technische Überwachung mbH), ki so jo predstavili na mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Pregled stanja rabljenih avtomobilov za leto 2012 potrjuje, da je insignia najbolj kakovosten rabljen avtomobil do tretjega leta starosti. V pregledu so rabljeni avtomobili ocenjeni in razporejeni glede trajnosti brezhibnega delovanja.



Raziskava GTÜ 2012 izhaja iz več kot pet milijonov splošnih pregledov, več kot 240 različnih modelov v zadnjih dveh letih. V končni oceni so bile podane tako pozitivne kot negativne ocene vozila. Opel Insignia je pristala v vrhu vseh kategorij raziskave.

Prvi mož GTÜ, Rainer de Biasi pravi: »Pri generalnem pregledu insignie je prišla do izraza izjemna kakovost izdelave.«  Ob tem je dodal: »Insignia je novinka na trgu rabljenih avtomobilov, vendar je kljub temu neizpodbitna zmagovalka v srednjem razredu